Etusivu> Kirjastolehti > Emmi-Liia Sjöholm: Viljaton kattaus – Upeita makuja gluteenittomista raaka-aineista.

Emmi-Liia Sjöholm: Viljaton kattaus – Upeita makuja gluteenittomista raaka-aineista.

Ruokablogisti, toimittaja Emmi-Liia Sjöholmin Viljaton kattaus on kaunista katseltavaa ja miellyttävää luettavaa. Graafisesta suunnittelusta pisteet Jenni Ritamäelle ja taitosta Ville Lähteenmäelle.

Ruokablogisti, toimittaja Emmi-Liia Sjöholmin Viljaton kattaus on kaunista katseltavaa ja miellyttävää luettavaa. Graafisesta suunnittelusta pisteet Jenni Ritamäelle ja taitosta Ville Lähteenmäelle.

Testasin kirjasta Sitruunasiian ja Ranskanleivän. Simppeleistä ainesosista valmistettava sitruunasiika oli helppotekoinen ja maistui taivaalliselta. Jäin siihen kertaheitolla koukkuun ja tein sitä hyvin pian uudestaan.
Ranskanleipä ei onnistunut ja epäilin, että ohjeessa on virhe paistoajassa: tunti 225 asteessa. Leipä kuivui jo puolessa määrätystä ajasta, mutta tuoksui todella hyvälle. Emmi-Liia Sjöholm vastasi ettei ohjeessa ole virhettä, mutta joskus noin käy jos hiiva ei ole kunnolla tekeytynyt. Ja jotkut uunit ovat kovempia kuin toiset. Epäonnistuminen menee siis uunin piikkiin, joka tosiaan polttaa ruoat helposti pinnalta.
Seuraavaksi aion testata Bataattiburgerin, jotka ystäväni ovat jo ylistäneet maasta taivaisiin.