Kirjastolehden Kirjastopäivä numero ilmestyy 4.6.2019

Tilaa lehti asiakkaillesi nyt! Haastateltavana mm. Kari Hotakainen ja Sallan kirjasto. Tilaukset vimeistään 22.5., lehti ilmestyy 4.6.2019

Tilaa Kirjastolehden asiakaslehti jaettavaksi kirjastoonne ja sidosryhmillenne. Numero 3/19 ilmestyy 4.6.2019. Perinteisessä Kirjastopäivänumerossa mm:

Kirjailija Kari Hotakainen onnistui voittamaan vähäpuheisen Kimi Räikkösen luottamuksen. Kirjastolehti kertoo, miten se tapahtui.

Pienen kirjaston arki: Sallan kirjaston työntekijät kertovat, miten he ovat luoneet pieneen kuntaan poikkeuksellisen vahvan kirjastoyhteisön.

Kirjallisuusterapia: Masentunut Kaisa sai apua kirjoista ja kirjoittamisesta. Kirjallisuusterapiaa käytetään psykoterapiassa yhtenä hoitomuotona.

Lisäksi:

Viime vuoden kirjastotilastot kertovat digilainauksen kasvusta mutta myös siitä, että paperikirjalla menee hyvin.

Selvitimme parhaat keinot suojautua netissä. Haastattelussa Tampereen yliopiston tutkija Esa Sirkkunen.

Vesa Linja-ahon kolumni: Näin kirjasto teki minusta insinöörin.

Kirjailija Katja Kallio pohtii kolumnissaan, miten kuvitteellisen henkilön kanssa tehdään sinunkaupat.

Muusikko Iisa paljastaa kirjahyllynsä sisällön.

Teethän tilauksen viimeistään keskiviikkona 22.5.2019. Tilauksen voit tehdä verkossa: http://kirjastolehti.fi/tilaa/kirjastot-ja-yhteisot/

Yhden lehden hinta on 3–4 € riippuen tilausmäärästä, hintoihin lisätään alv.